Sali de Conferinta Sinaia - Team building in Sinaia
Business events

Sala ta de conferinţă în Sinaia

Indiferent dacă ai nevoie de o sală de conferinţă în Sinaia pentru un training sau o reuniune internaţională, noi îţi oferim un spaţiu pe măsura evenimentului tău. Avem săli de conferinţă cu o suprafaţă totală de 915 m2 şi posibilitatea de a găzdui până la 400 de participanţi simultan.
Hotel RINA Sinaia este principalul centru de conferinţe din staţiune şi datorită nivelului ridicat al dotărilor. Ai tot ce îţi trebuie pentru o întâlnire de succes: proiectoare multimedia, flip charturi, computere conectate la internet, copiator, scaner şi un sistem de sonorizare performant.
De asemenea, echipa noastră de profesionişti îţi va fi mereu alături avand grijă să nu lipsească nimic din sala ta de conferinţă.

https://www.hotelsinaia.ro/wp-content/uploads/2016/02/summer-star-red.png


În tabelul de mai jos regăsești repartizarea pe săli de conferințe din cadrul celui mai mare centru de conferințe din Sinaia. Te invităm să completezi formularul alăturat pentru o solicitare de ofertă.Numele dvs (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Nr. de telefon

Mesajul dvs.


 
Dragi oaspeti, Conform dispozitiilor legale in vigoare privind situatia de urgenta provocata de pandemia coronavirus -CO-VID 19, pentru asigurarea instituirii masurilor privind evitarea aglomerarii de persoane in spatiile inchise, restrictionam accesul la Locul de joaca pentru copii, Restaurante si Centrul Spa, care vor ramane inchise pana la noi instructiuni. De asemenea, servirea mesei (mic dejun, dejun si cina) se va face pe parcursul zilei, exclusiv cu servire la camera, in regim room-service. Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente si discomfort, dar primeaza siguranta tuturor. Va multumim pentru intelegere! Cu respect, Conducerea SC Sinaia SA