Sali Evenimente Private - Nunta Sinaia
Evenimente private

Sală evenimente Hotel Sinaia

La noi găseşti cea mai elegantă şi încăpătoare sală de evenimente din Sinaia. Organizăm nunţi în Sinaia ca-n poveşti, aniversări memorabile şi orice fel de petrecere sau eveniment.
Cu meniuri pe toate gusturile, Restaurantul Piazza poate servi desăvârşit până la 600 de invitaţi. Maestrul nostru bucătar e neîntrecut în gastronomia tradiţional românească şi internaţională, iar personalul e atent la fiecare detaliu. Şi fiindcă restaurantul are scenă şi formaţie proprie, buna dispoziţie e garantată.

Află detalii despre: organizare nuntă la Sinaia

https://www.hotelsinaia.ro/wp-content/uploads/2016/02/summer-star-red.png


O nuntă în Sinaia se distinge prin farmec şi eleganţă. Cadrul romantic al fostei staţiuni regale este perfect pentru fotografii deosebite şi clipe cu adevărat magice. Lasă-ne pe noi să-ţi organizăm nunta în Sinaia. Ne ocupăm de fiecare detaliu pentru ca tu să te bucuri fără griji de un moment unic în viaţă.

Rezervă acum Sala de Evenimente Hotel Sinaia sau contactează-ne pentru mai multe detalii.Numele dvs (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Nr. de telefon

Mesajul dvs.


 
La recomandarea dlui dr Adrian Marinescu (Spitalul de Boli Infecțioase “Matei Bals”), am luat o serie de măsuri care să confere siguranță atât turiștilor, cât și angajaților.Vedeți detalii despre măsurile COVID-19