Sali Evenimente Private - Nunta Sinaia
Evenimente private

Sală evenimente Hotel Sinaia

La noi găseşti cea mai elegantă şi încăpătoare sală de evenimente din Sinaia. Organizăm nunţi în Sinaia ca-n poveşti, aniversări memorabile şi orice fel de petrecere sau eveniment.
Cu meniuri pe toate gusturile, Restaurantul Piazza poate servi desăvârşit până la 600 de invitaţi. Maestrul nostru bucătar e neîntrecut în gastronomia tradiţional românească şi internaţională, iar personalul e atent la fiecare detaliu. Şi fiindcă restaurantul are scenă şi formaţie proprie, buna dispoziţie e garantată.

Află detalii despre: organizare nuntă la Sinaia

https://www.hotelsinaia.ro/wp-content/uploads/2016/02/summer-star-red.png


O nuntă în Sinaia se distinge prin farmec şi eleganţă. Cadrul romantic al fostei staţiuni regale este perfect pentru fotografii deosebite şi clipe cu adevărat magice. Lasă-ne pe noi să-ţi organizăm nunta în Sinaia. Ne ocupăm de fiecare detaliu pentru ca tu să te bucuri fără griji de un moment unic în viaţă.

Rezervă acum Sala de Evenimente Hotel Sinaia sau contactează-ne pentru mai multe detalii.Numele dvs (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Nr. de telefon

Mesajul dvs.


 
Dragi oaspeti, Conform dispozitiilor legale in vigoare privind situatia de urgenta provocata de pandemia coronavirus -CO-VID 19, pentru asigurarea instituirii masurilor privind evitarea aglomerarii de persoane in spatiile inchise, restrictionam accesul la Locul de joaca pentru copii, Restaurante si Centrul Spa, care vor ramane inchise pana la noi instructiuni. De asemenea, servirea mesei (mic dejun, dejun si cina) se va face pe parcursul zilei, exclusiv cu servire la camera, in regim room-service. Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente si discomfort, dar primeaza siguranta tuturor. Va multumim pentru intelegere! Cu respect, Conducerea SC Sinaia SA