Loc de joacă pentru copii în Sinaia - Hotel Rina Sinaia
Cel mai modern loc de joacă

Loc de joacă interior pentru copii

În cadrul Hotel Rina Sinaia veți regăsi unul dintre cele mai moderne locuri de joacă pentru copii din stațiunea montană. Inaugurat de 1 iunie, locul de joacă include tobogane, trambulină, castel pentru copii, perete de escaladă, mașinuțe, lego, xbox și o mulțime de jocuri și jucării. Cei mici îl vor îndrăgi și cu greu îi veți dezlipi de acest loc!

Loc de joacă pentru copii

Trambulină, tobogan, perete de escaladă, castel de jucării, lego, xbox… o muuuulțimeeee de jocuri și jucării pentru cei mici, pe care cu siguranță le vor îndrăgi.

 

Pentru rezervări în cadrul Hotel Rina Sinaia, vă invităm să accesați formularul de rezervare.


 
Dragi oaspeti, Conform dispozitiilor legale in vigoare privind situatia de urgenta provocata de pandemia coronavirus -CO-VID 19, pentru asigurarea instituirii masurilor privind evitarea aglomerarii de persoane in spatiile inchise, restrictionam accesul la Locul de joaca pentru copii, Restaurante si Centrul Spa, care vor ramane inchise pana la noi instructiuni. De asemenea, servirea mesei (mic dejun, dejun si cina) se va face pe parcursul zilei, exclusiv cu servire la camera, in regim room-service. Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente si discomfort, dar primeaza siguranta tuturor. Va multumim pentru intelegere! Cu respect, Conducerea SC Sinaia SA