Nunta Sinaia - Locatie Nunta Sinaia la Hotel Rina Sinaia 4*
Nunta Sinaia

Locul de poveste pentru Nuntă în Sinaia

O nuntă în Sinaia se distinge prin farmec şi eleganţă. Cadrul romantic al fostei staţiuni regale este perfect pentru fotografii deosebite şi clipe cu adevărat magice. Lasă-ne pe noi să-ţi organizăm nunta în Sinaia. Ne ocupăm de fiecare detaliu pentru ca tu să te bucuri fără griji de un moment unic în viaţă.

Află detalii despre ofertele anului 2019-2020 telefonic la 0756.333.249 sau completând formularul de mai jos.
Meniu Nuntă Exclusiv (PDF)

Meniu Nuntă Createur (PDF)
https://www.hotelsinaia.ro/wp-content/uploads/2016/02/summer-star-red.png


Bine ai venit in locul dedicat celor mai frumoase evenimente din Sinaia! La noi găseşti cea mai elegantă şi încăpătoare sală de evenimente din oraș. Organizăm nunţi ca-n poveşti, de care vă veți aminti zeci de ani după întâmplarea acestora.

Cu meniuri pe toate gusturile, Restaurantul Piazza poate servi desăvârşit până la 600 de invitaţi. Maestrul nostru bucătar e neîntrecut în gastronomia tradiţional românească şi internaţională, iar personalul e atent la fiecare detaliu. Şi fiindcă restaurantul Piazza are scenă şi formaţie proprie, buna dispoziţie e garantată.

Rezervă acum telefonic la 0756.333.249 sau contactează-ne pentru mai multe detalii.Numele dvs (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Nr. de telefon

Mesajul dvs.


Sunteti minunați! Ati fost peste toate asteptarile noastre. Ne-ati facut sa avem parte de un eveniment deosebit datorită profesionalismului cu care lucrați. Am avut parte de pura magie! Ne e tare dor de voi! Am repeta la nesfârșit acest eveniment cu voi. Ne-ati ramas in suflet! Sincer cuvintele noastre nu vor putea descrie niciodata mulțumirea pe care voi ne-ati adus-o!

SUNTETI O ECHIPA MAGNIFICA! ASA SA RĂMÂNEȚI MEREU!

Andreea si Ciprian Feticu

 
La recomandarea dlui dr Adrian Marinescu (Spitalul de Boli Infecțioase “Matei Bals”), am luat o serie de măsuri care să confere siguranță atât turiștilor, cât și angajaților.Vedeți detalii despre măsurile COVID-19