Nunta Sinaia - Locatie Nunta Sinaia la Hotel Rina Sinaia 4*
Nunta Sinaia

Locul de poveste pentru Nuntă în Sinaia

O nuntă în Sinaia se distinge prin farmec şi eleganţă. Cadrul romantic al fostei staţiuni regale este perfect pentru fotografii deosebite şi clipe cu adevărat magice. Lasă-ne pe noi să-ţi organizăm nunta în Sinaia. Ne ocupăm de fiecare detaliu pentru ca tu să te bucuri fără griji de un moment unic în viaţă.

Află detalii despre ofertele anului 2019-2020 telefonic la 0756.333.249 sau completând formularul de mai jos.
Meniu Nuntă Exclusiv (PDF)

Meniu Nuntă Createur (PDF)
https://www.hotelsinaia.ro/wp-content/uploads/2016/02/summer-star-red.png


Bine ai venit in locul dedicat celor mai frumoase evenimente din Sinaia! La noi găseşti cea mai elegantă şi încăpătoare sală de evenimente din oraș. Organizăm nunţi ca-n poveşti, de care vă veți aminti zeci de ani după întâmplarea acestora.

Cu meniuri pe toate gusturile, Restaurantul Piazza poate servi desăvârşit până la 600 de invitaţi. Maestrul nostru bucătar e neîntrecut în gastronomia tradiţional românească şi internaţională, iar personalul e atent la fiecare detaliu. Şi fiindcă restaurantul Piazza are scenă şi formaţie proprie, buna dispoziţie e garantată.

Rezervă acum telefonic la 0756.333.249 sau contactează-ne pentru mai multe detalii.Numele dvs (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Nr. de telefon

Mesajul dvs.


Sunteti minunați! Ati fost peste toate asteptarile noastre. Ne-ati facut sa avem parte de un eveniment deosebit datorită profesionalismului cu care lucrați. Am avut parte de pura magie! Ne e tare dor de voi! Am repeta la nesfârșit acest eveniment cu voi. Ne-ati ramas in suflet! Sincer cuvintele noastre nu vor putea descrie niciodata mulțumirea pe care voi ne-ati adus-o!

SUNTETI O ECHIPA MAGNIFICA! ASA SA RĂMÂNEȚI MEREU!

Andreea si Ciprian Feticu

 
Dragi oaspeti, Conform dispozitiilor legale in vigoare privind situatia de urgenta provocata de pandemia coronavirus -CO-VID 19, pentru asigurarea instituirii masurilor privind evitarea aglomerarii de persoane in spatiile inchise, restrictionam accesul la Locul de joaca pentru copii, Restaurante si Centrul Spa, care vor ramane inchise pana la noi instructiuni. De asemenea, servirea mesei (mic dejun, dejun si cina) se va face pe parcursul zilei, exclusiv cu servire la camera, in regim room-service. Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente si discomfort, dar primeaza siguranta tuturor. Va multumim pentru intelegere! Cu respect, Conducerea SC Sinaia SA