Tichete de Vacanta - Vouchere de vacanta sejur la munte - Hotel Sinaia 4*
https://www.hotelsinaia.ro/wp-content/uploads/2016/02/summer-star-red.png


Hotel Sinaia – Tichete de vacanta

Sejur la munte cu vouchere de vacanta

Rezervați un sejur memorabil in Sinaia, la Hotel Rina Sinaia 4*, folosind tichete de vacanta. Completati formularul alaturat si va vom contacta pentru detalii.

Vă invităm sa completați formularul alăturat pentru a rezerva camera dumneavoastră. Un reprezentant al echipei Hotel Rina Sinaia vă va contacta telefonic în cel mai scurt timp, pentru confirmarea rezervării.

Vedeți întrebări frecvente referitoare la sejururile rezervate la Hotel Rina Sinaia.Cel mai bun preț garantat

Solicită rezervare cu tichete de vacanță

Numele dvs (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Nr. de telefon

Numar adulti (si copii)

Dată check-in

Dată check-out


 
Dragi oaspeti, Conform dispozitiilor legale in vigoare privind situatia de urgenta provocata de pandemia coronavirus -CO-VID 19, pentru asigurarea instituirii masurilor privind evitarea aglomerarii de persoane in spatiile inchise, restrictionam accesul la Locul de joaca pentru copii, Restaurante si Centrul Spa, care vor ramane inchise pana la noi instructiuni. De asemenea, servirea mesei (mic dejun, dejun si cina) se va face pe parcursul zilei, exclusiv cu servire la camera, in regim room-service. Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente si discomfort, dar primeaza siguranta tuturor. Va multumim pentru intelegere! Cu respect, Conducerea SC Sinaia SA