Sejur All Inclusive la Munte - Pensiune Completa Hotel Sinaia
Sejur la munte

Weekend “All Inclusive“

Vă propunem un sejur la munte All Inclusive, cu toate mesele incluse si acces la zona spa, la tariful special de 449 lei/persoană. Descoperiți în continuare ce include acest sejur și trimiteți solicitarea dumneavoastră de rezervare.

https://www.hotelsinaia.ro/wp-content/uploads/2016/02/summer-star-red.png


  • Doua nopti de cazare in camera dubla ***
  • Mic dejun bufet
  • 3 mese principale (cina + pranz + cina) cu bauturi, în variante de meniu la alegere din lista “Oferta All Inclusive”
  • Acces gratuit la sala de fitness si parcare
  • TVA si taxe locale
  • Oferta este valabilă in anul 2018, în limita locurilor disponibile şi se supune anumitor termeni şi condiţii.  Oferta poate fi valorificata si in cursul saptamanii dar NU se poate cumula cu alte oferte sau promotii.  Oferta NU este valabila pentru perioada 01 iulie – 31 august 2018.

Tarif special: 449 lei/persoană
 
Dragi oaspeti, Conform dispozitiilor legale in vigoare privind situatia de urgenta provocata de pandemia coronavirus -CO-VID 19, pentru asigurarea instituirii masurilor privind evitarea aglomerarii de persoane in spatiile inchise, restrictionam accesul la Locul de joaca pentru copii, Restaurante si Centrul Spa, care vor ramane inchise pana la noi instructiuni. De asemenea, servirea mesei (mic dejun, dejun si cina) se va face pe parcursul zilei, exclusiv cu servire la camera, in regim room-service. Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente si discomfort, dar primeaza siguranta tuturor. Va multumim pentru intelegere! Cu respect, Conducerea SC Sinaia SA