Revelion 2024

Antonia, Andra și Horia Brenciu sunt artiștii de excepţie care vor fi prezenţi de Revelion, pregatește-te pentru un spectacol memorabil!

Fiți gata să dansați, să râdeți și să întâmpinați noul an cu stil. Suntem încântați să vă prezentăm oferta noastră exclusivă pentru 3 seri de strălucire si petrecere. În plus, nu rata emoția tombolei noastre exclusive cu premii fabuloase: Weekend în Barcelona, Smart TV, Scooter electric, Tabletă, Căști pentru gaming și multe altele.

Artiști Români de Top: Păstrăm tradiția și sărbătorim și în acest an cu artiști români renumiți. Te vei bucura de spectacole de neuitat aducând un plus de farmec șederii tale.

Surprize in fiecare seara: Pregătește-te pentru surprize care vor menține entuziasmul pe tot parcursul sejurului.

Meniuri speciale pentru cină: Răsfățați-vă cu 3 zile de festin generos conceput pentru a vă încânta papilele gustative și pentru a vă răsfăța simțurile.

Dans, râsete și amintiri: Lăsați-vă liberi pe ringul de dans cu prietenii vechi și noi ! Creați amintiri de neuitat întâmpinând noul an împreuna!

Rezervați acum pentru a vă asigura locul la cea mai așteptată petrecere de Revelion din Sinaia !

Rezervați acum 4 nopți

Rezervați acum 3 nopți


Pentru mai multe informatii completati formularul de mai jos:

 

Preț special până pe 15 septembrie!

Alăturați-vă nouă pentru o sărbătoare de neuitat de Revelion 2024!

Fiți gata să dansați, să râdeți și să primiți cu stil noul an. Suntem încântați să prezentăm petrecerea pentru a fi un! 3 nopți de strălucire care promite a fi nimic mai puțin extraordinare.

Muzică live de către artiștii români de top : legănați-vă pe ritmul celor mai buni artiști români în timp ce aceștia dau foc scena cu spectacole electrizante 3 nopți la rând!

Surprize de-a lungul șederii : Pregătește-te pentru surprize care vor menține entuziasmul să curgă continuu pe tot parcursul șederii.

Meniuri speciale de cină : răsfățați-vă cu un festin generos conceput pentru a vă emoționa papilele gustative și pentru a vă răsfăța simțurile cu ceva diferit în fiecare seară!

Dans, râsete și amintiri : dă drumul pe ringul de dans, împărtășește râsete cu prietenii vechi și noi și creează amintiri de neuitat în timp ce deschidem noul an.

Rezervați acum pentru a vă asigura un loc la cea mai așteptată petrecere de Revelion din oraș:

Rezervați acum 4 nopți

Rezervați acum 3 nopți


Pentru mai multe informatii completati formularul de mai jos: