Meniu spa

Silena Mountain SPA

 

 De-a lungul vremurilor și culturilor, pădurea a fost mereu refugiul și sanctuarul umanității, locul unde ne-am destins și ne-am recuperat sănătatea. Încă din cele mai vechi timpuri strămoșii noștri au găsit adăpost și vindecare în mijlocul pădurii, utilizând plantele medicinale, extrăgând uleiuri esențiale și folosind energia naturii pentru a își revigora mintea și corpul.

 

Conceptul Silena Spa este bazat pe tradiția locală a fitoterapiei, a terapiilor cu produse vitivinicole, utilizarea uleiurilor esențiale cu înalt grad terapeutic, pe puterea vindecătoare a naturii, fiind un amestec de tradiții și influențe nordice și mediteraneene, numele însuși fiind inspirat de spiritele pădurii din mitología geto-dacă și romană.

Acest melanj rafinat este reflectat în meniul Silena Spa, unde regăsim cea mai inspirată selecție a terapiilor nordului și sudului infuzată cu arome exotice.  

 

Într-un ambient sofisticat și în același timp de o eleganță atemporală, bazată pe elementele pădurii și ale muntelui – lemnul, apa, rocile și flora, Silena Spa vă va dezvălui terapiile tradiționale ale zonei și secretele frumuseții naturale.

 

 

SILENA SPA TRATAMENTE CORPORALE

 

Masajul Esență pură – 60min

Un masaj aromatic cu uleiuri esențiale cu înalt grad terapeutic adaptat problemelor personale.  Energizați-vă spiritul sau relaxați-vă până la calmul absolut prin tehnicile noastre de masaj și puterea terapeutică a uleiurilor esențiale.

  • Terapia „Fericirea este alegerea ta” – un masaj luxos cu uleiuri esențiale de citrice și bergamotă pentru a îndepărta anxietatea și depresia și a induce o stare de fericire și împlinire
  • Terapia „Plutind în nori” – bucurați-vă de o relaxare absolută în această călătorie aromatică ce vă va îndepărta complet stresul și insomnia
  • „Terapia de reîncărcare” – un masaj special cu un amestec de uleiuri esențiale care vă vor ridica nivelul energetic fizic și mental.
  • „Terapia anti-îmbătrânire” – un masaj unic cu uleiuri cu înalt grad terapeutic, care vă vor hrăni profund epiderma și îmbunătăți fermitatea și elasticitatea. 

Masaj profund “Deep Tissue”   spate, umeri și gât – 30min

Integral                      - 50min

Acest masaj este ideal pentru a îndepărta contracturile și durerile musculare.  Un masaj profund  care eliberează tensiunea musculară, îmbunătățește elasticitatea, astfel încât veți uita de săptămâna petrecută pe scaun la birou sau de febra musculară după o activitate sportivă intensă.  

 

Masaj cu roci vulcanice încălzite “Hot Stones” – 60 min

Încercați masajul special cu roci vulcanice al Silena spa, un masaj ce combină relaxarea musculară profundă oferită de rocile încălzite cu puterea vindecătoare a uleiurior esențiale cu înalt grad terapeutic.   

 

Masaj “Cell-u-less”  –    50min

Un masaj manual cu tehnici speciale pentru modelare corporală și controlul greutății, combinat cu tehnici de drenaj pentru a îmbunătăți circulația și a reduce retenția de apă, crescând tonusul, fermitatea și elasticitatea pielii.

 

 Terapia de slăbire intensivă “Fast Slim”  - 60 min

Un tratament extrem de eficient cu rezultate imediate în modelare corporală și reducerea țesutului adipos . Veniți cu centimetrul și să măsurăm rezultatele.

 Ritualul corporal “Fermitate și tonus”      60 min

Acest ritual de înfrumusețare conține tot ceea ce pielea dumneavoastră are nevoie pentru a fi tonifiată și strălucitoare – peeling, masaj de tonifiere, mască pentru nutriție profundă , cremă pentru fermitate

 Ritualul de rejuvenare corporală pe bază de vinoterapie  90 min

O piele perfectă și mai mult– cu această terapie veți experimenta un scrub corporal și detoxifiere, un masaj de tonifiere și reducere a retenției de apă, activarea reducerii țesutului adipos și îmbunătățirea tonusului și elasticității pielii , urmat de aplicarea unei eficiente măști anti-aging ce va face ca pielea dumneavoastră să arate cu ani mai tânără .

 

SILENA SPA TRATAMENTE FACIALE

 

Masaj facial Kobido”      30 min

Kobido este secretul japonez stăvechi al terapiilor faciale anti-ageing orientale. Este un masaj de lifting facial unic bazat pe tonifierea musculaturii, reducerea ridurilor de expresie, îmbunătățirea calității tonusului pielii și creșterea  fermității  conturului facial. 

 

Terapia facială Lumafirm”    60 min

Un tratament inovator de ultimă generație bazat pe ingrediente active cu un înalt grad de eficiență, în concentrație mare – antioxidanți, polifenoli, vitamine, minerale de proveniență naturală pentru a curăți în profunzime, hidrata, întineri și ilumina instant tenul dumneavoastră.

 

Terapia facială pe bază de vinoterapie  “Efect Botox“   90 min

Un tratament cu un real efect de Botox bazat pe resveratrol, care va ameliora vizibil fermitatea tenului, va reduce ridurile și cearcănele, cu un real efect de lifting asupra conturului feței.

 

SILENA SPA TRATAMENTE TERAPEUTICE

Reflexologie   50 min

Utilizând secretele medicale provenite din China antică combinate cu  puterea terapeutică a uleiurilor esențiale acest masaj vă readuce echilibrul în funcționarea tuturor organelor și sistemelor corpului .

 

Masaj capilar ayurvedic  30 min 

Parte a terapiilor de vindecare tradiționale ayurvedice , acest tratament are ca scop echilibrarea spirituală, atingerea unei stări de calm și armonie interioară. În plan fizic eliberează senzația de stres și tensiune, ameliorează migrenele și insomniile și este și o excelentă terapie de regenarare capilară.  

 

Masaj Yoga Thai    50 min

Terapia care combină tehnicile speciale de relaxare musculară cu manevrele de flexibilizare pentru articulații  și coloana vertebrală pentru a obține o deblocare  a tensiunilor și rigidității din întreg corpul.  

  

TRATAMENTE SPECIALE by Silena

 

Ritualul pentru cupluri by Silena  110 min

Răsfățul absolut pentru cupluri , o experiență memorabilă de savurat împreună.

  • Masaj cu roci încălzite care realizează o relaxare musculară profundă pregătind corpul pentru următoarea fază a masajului
  • Masaj relaxant „loving hands“ complet, corporal si capilar, cu uleiuri prețioase cu proprietăți afrodisiace 80 min

 

Ritualul „Loving Hands” by Silena   80min 

Este masajul care vă va relaxa într-un mod pe care nu l-ați mai experimentat vreodată .

  • Masaj „Loving Hands“ cu uleiuri exotice prețioase 50min
  • Masaj capilar ayurvedic 30min

 

Ritualul complet de rejuvenare corporală și facială by Silena  120 min

Un ritual complet de îngrijire corporală și facială care vă va face să arătați și să vă simțiți  întineriți.

  • Scrub corporal, împachetare, masaj de remodelare corporală și anti-ageing 60 min
  • Tratament de lifting facial 60 min