Spa & Wellness

.

Contactează-ne acum prin e-mail, apel sau WhatsApp!

+40 (754) 075 000

silenaspa@hotelsinaia.ro

Într-un ambient sofisticat i în acelai timp de o eleganță atemporal, experienta Silena vva dezvlui terapiile tradiionale ale stramosilor din muntii inconjuratori i secretele frumuseii naturale, prin cele mai importante cai spre binele nostru:

SUFLET

tratamente de wellness, terapii faciale și corporale

CORP

servicii de înfrumusețare

MINTE

facilități de wellness precum piscină, jacuzzi, saună uscată finlandeză, biosauna cu plante, saună cu aburi, fântână de gheață, duș senzorial, cameră de relaxare senzorial salină cu șezlonguri cu infraroșu și sală de fitness


ETICHETA SILENA MOUTAIN SPA

Vezi regulamentul intern aici

REZERVARE MASAJ

Vrecomandm svprezentai cu 10 minute înaintea începerii terapiei programate, sa specificati preferintele pentru terapeut barbat sau femeie, iar în cazul în care întârziai, suntem nevoii smodificam durata tratamentului. Pentru anumite tratamente terapeutul voferlenjerie de unicfolosință. La terapiile cu apeste necesarpurtarea costumului de baie.

POLITICA DE ANULARE A MASAJULUI

Este necesar ca modificarea sau anularea programrilor sfie comunicatRecepiei Spa cu cel puin 4 ore inainte, pentru a evita plata unei penalizri de 50% din contravaloarea serviciului respectiv pentru retinerea unui loc la masaj nejustificat. Tratamentele pot fi reprogramate doar în funcie de disponibilitate.

OBIECTE DE VALOARE

Vrecomandm slsai obiectele de valoare i bijuteriile în seifurile din camera de hotel. Centrul nostru nu îi asumresponsabilitatea în cazul pierderii obiectelor personale sau a deteriorrii acestora în timpul terapiilor.

PLATĂ

Serviciile Spa se achitla recepia hotelului sau se adaugla nota de plata camerei de hotel.

VESTIMENTAȚIE SPA

De la recepția piscinei puteți să ridicați prosoape, papuci de unicfolosință și vestiare individuale. Suntei rugai ca la ieire slsai la recepia piscinei prosoapele folosite. Costumul de baie este obligatoriu in toate facilitatiile spa, inclusiv salina. In sala de fitness este obligatoriu echipament sportive adecvat.


Poti completa formularul de contact de mai jos și îți vom transmite tot ce vrei să știi!