Spa & Wellness

.

    Contactează-ne acum prin e-mail, apel sau WhatsApp!

                                                                        +40 (754) 075 000

                                                                      silenaspa@hotelsinaia.ro

                                                                                      sau 

                    Programeaza-te acum

Într-un ambient sofisticat și în același timp de o eleganță atemporală, experienta Silena vă va dezvălui terapiile tradiționale ale stramosilor din muntii inconjuratori și secretele frumuseții naturale, prin cele mai importante cai spre binele nostru:

SUFLET

tratamente de wellness, terapii faciale și corporale

CORP

servicii de înfrumusețare

MINTE

facilități de wellness precum piscină, jacuzzi, saună uscată finlandeză, biosauna cu plante, saună cu aburi, fântână de gheață, duș senzorial, cameră de relaxare senzorial salină cu șezlonguri cu infraroșu și sală de fitness


ETICHETA SILENA MOUTAIN SPA

Vezi aici regulamentul intern

REZERVARE MASAJ

Vă recomandăm să vă prezentaţi cu 10 minute înaintea începerii terapiei programate, sa specificati preferintele pentru terapeut barbat sau femeie, iar în cazul în care întârziaţi, suntem nevoiţi să modificam durata tratamentului. Pentru anumite tratamente terapeutul vă oferă lenjerie de unică folosință. La terapiile cu apă este necesară purtarea costumului de baie.

POLITICA DE ANULARE A MASAJULUI

Este necesar ca modificarea sau anularea programărilor să fie comunicată Recepției Spa cu cel puțin 4 ore inainte, pentru a evita plata unei penalizări de 50% din contravaloarea serviciului respectiv pentru retinerea unui loc la masaj nejustificat. Tratamentele pot fi reprogramate doar în funcție de disponibilitate.

OBIECTE DE VALOARE

Vă recomandăm să lăsați obiectele de valoare și bijuteriile în seifurile din camera de hotel. Centrul nostru nu își asumă responsabilitatea în cazul pierderii obiectelor personale sau a deteriorării acestora în timpul terapiilor.

PLATĂ

Serviciile Spa se achită la recepția hotelului sau se adaugă la nota de plată a camerei de hotel.

VESTIMENTAȚIE SPA

De la recepția piscinei puteți să ridicați prosoape, papuci de unică folosință și vestiare individuale. Sunteți rugați ca la ieșire să lăsați la recepția piscinei prosoapele folosite. Costumul de baie este obligatoriu in toate facilitatiile spa, inclusiv salina. In sala de fitness este obligatoriu echipament sportive adecvat.

ppp


Puteți completa formularul de contact de mai jos și vă vom spune tot ce doriți să știți!